close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Călătorie spre vindecare

  Ghizi de terapii holistice

  Călătorie spre vindecare

  Ghizi de terapii holistice

  Proiectul „Călătorie spre vindecare” are menirea să unească mai mulți ghizi de terapii holistice având în vedere tratarea întregii ființe, adică corpul fizic, mental, emoțional, cauzal, spiritual și divin. Vrei să te eliberezi de blocajele din viață, de durerile fizice și sufletești, de haosul din gânduri? Da, noi vrem. De aceea am creat conceptul „Călătorie spre vindecare” Optimismul are prioritate în orice ființă divină. Urcând pe vibrația bunei dispoziții atingem tangențial latura optimismului și a credinței, elemente esențiale în rezultate optime ale oricărui tratament. Pacientul este cel care se vindecă, iar noi îi punem la dispoziție instrumente de tratament, care îi facilitează vindecarea.

  Simți și ai chef să te racordezi la buna dispoziție?

  Te-ai gândit vreodată de ce oamenii optimiști reușesc? Știai că vibrația înaltă are un rol esențial în vindecare? Și că vibrația optimismului este de înaltă frecvență, adică 310 pe scala Piramidei Conștiinței elaborată de Dr. David Hawkins folosind kinesiologia și că pe acest nivel oamenii sunt productivi?

  Urcând pe vibrația bunei dispoziții poți atinge tangențial latura optimismului și a credinței, elemente esențiale în rezultate optime ale oricărui tratament. Asta face diferența dintre cei care se vindecă și cei care nu. Optimiștii caută și găsesc credința cu ușurință. Și tot ei se vindecă pentru că cred în procesul de vindecare.

  Bucură-te de cele 30 de perle de înțelepciune și bună dispoziție transmise din subtil prin canalul Katy Cătălina Daneș. Să înceapă Terapia Spiritului prin Cuvânt scris și imagine!

  Fragment din Minighid de bună dispoziție în 30 de zile!

  Descoperă mai mult!

   

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.