close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Despre Medterapy

  Despre Medterapy

  La Medterapy tratăm durerile în cca. 6 ȘEDINȚE, conform rezultatelor obținute a 9 din 10 dintre pacienții noștri în cei 17 ANI de experiență în domeniul terapiilor alternative și complementare. Folosim cu măiestrie 16 TERAPII  moderne și tradiționale pentru îndeplinirea misiunii noastre.

  Logo-ul Medterapy este format din 2 cuvinte unite prin juxtapunere, adică medicină și terapie, care sunt însoțite de pictograma bambusului – simbol al sănătății și longevității, pentru că noi credem că medicina complementară și alternativă pot optimiza sănătatea oamenilor, la nivel fizic, emoțional, mental, cauzal, spiritual și divin, contribuind totodată la creșterea longevității acestora. Pacienții noștri știu cel mai bine cât de eficiente sunt terapiile noastre!

  Citește Testimoniale Pacienți.

   

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.