close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  Echipa Medterapy

  ION BIȘU, Maestru în Terapii , ELENA JIGAROV, Maseur Terapeut Facilitator.

  Echipa Medterapy

  ION BIȘU, Maestru în Terapii , ELENA JIGAROV, Maseur Terapeut Facilitator.

  Fondatorul Medterapy este ION BIȘU, Maestru în Terapii , implicat 100% să dea START VINDECĂRII tuturor oamenilor, care vor și caută soluții la durerile lor. De 17 ani se dezvoltă în continuu, specializându-se în terapii și metode utile, precum Chiropractica, Gimnastica Medicală, Masajul Terapeutic, Reiki, Alimentația  Sănătoasă.

  În anul 2017 devine MAESTRU în Terapii Complementare și Alternative. Pe parcurs învață și pune în practică diverse terapii invatoare precum: Piramida Plasmatică, Keshe, Fohow, Laser Rece, Elixor etc. Și-a primit binecuvântarea de terapeut, atunci când s-a reîntâlnit cu divinul și i-a dat voie să se desfășoare prin brațele sale, prin suflet, carismă, pietate și voință de arhanghel.

   

   


   

  În Călătorie spre Vindecare este susținut de  ELENA JIGAROV, Maseur Terapeut Facilitator. Prin conexiunea cu Divinul ea  și-a descoperit calea demult creată și dobândită prin cunoaștere și înclinație spre iubire divină. Prin credință își primesc oamenii darurile. La fel și Elena. Prin autenticitatea ei blândă și prin cutezanța sufletului ei pur și-a îndreptat pașii sub călăuza Divină, pașii spre vindecare a celor care cred și au credință în vindecare prin mâna cerească.

  Ea este Facilitator în Terapia cu Îngeri și Lumină și are o deosebită pricepere în Masajul Terapeutic, Reflexoterapie și Drenaj limfatic.

   

  Recomandările și recenziile de  5⭐⭐⭐⭐⭐ ale pacienților noștri sunt dovada clară că asimiliarea de cunoaștere în domeniu, asocierea cu ghizi holistici iubitori de oameni, cât și investiția continuă în aparate inovatoare din țară și străinătate și mai ales credința dau roade. Cum se simt sufletele noastre când văd sclipirea de mulțumire în ochii pacienților? Pulsează a BUCURIE.

  Citește Testimoniale pacienți.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.